cropped-cropped-cropped-cropped-263525_225552670806760_2284258_n.jpgNa 12 jaren van een vruchtbaar kartel tussen CD&V en DNA! werd in onderling overleg besloten dat beide partijen op eigen kracht verder te gaan. Terwijl CD&V graag als één ploeg en met een sterk WIJ-verhaal naar de volgende gemeenteraadsverkiezingen wil trekken, wil DNA! graag zijn eigen identiteit verder ontwikkelen en benadrukken.

Op basis van een gezamenlijk project om de koers van de gemeente grondig te veranderen, verenigden de verschillende groepen destijds met succes hun krachten. Vandaag weegt het kartel op het beleid, waar met sterke mandatarissen het verschil wordt gemaakt. De gezamenlijke visie op en de krachtlijnen voor de toekomst van de gemeente blijven overeind. Over de beste strategie om een beter Dilbeek te realiseren, verschillen de groepen van mening.

CD&V en DNA! zijn elkaar dankbaar voor de fijne samenwerking en het vertrouwen
gedurende de voorbije jaren. Die goede samenwerking hopen de groepen ook in de
toekomst te kunnen voorzetten, maar dan vanuit een andere relatie. Beide partijen wensen elkaar een mooie toekomst in de Dilbeekse politiek en veel succes bij de verkiezingen.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *