Van vrijdagochtend 12 oktober tot zaterdagavond 13 oktober, de laatste 2 dagen van de verkiezingscampagne, blijven wij 36u wakker om alle vragen die Dilbekenaren stellen te beantwoorden. We zullen bereikbaar zijn via telefoon, Facebook chat of door gewoon langs te komen in onze pop-up winkel op het Gemeenteplein. Tussendoor zullen we ook enkele keren vragen beantwoorden via een Facebook Live.

De bedoeling is dat we alle burgers die nog vragen hebben voor ons, of ons gewoon willen vertellen wat zij anders willen zien in Dilbeek, met ons kunnen praten. Met deze actie willen we burgerparticipatie, de kern van ons programma, nog een laatste keer echt in de verf zetten. Wij geloven in de kracht van burgers om samen met de gemeente beleid te voeren. En dat begint vooral bij het luisteren naar alle Dilbekenaren.

De winkel op het Gemeenteplein zal open zijn van vrijdag 8u tot zaterdag 20u. Iedereen is er dan welkom voor een babbel met de DNA! kandidaten, of voor een hapje en drankje. Telefonisch is DNA! bereikbaar via het nummer 0486 36 99 05. Via de Facebookpagina van DNA! kan je ook chatten met de kandidaten.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *