Op 21 maart begint de lente! Dat laat ook DNA niet aan zich voorbij gaan. We zijn opnieuw uit de startblokken geschoten en luiden graag met jou de lente in. Iedereen die meegeholpen heeft, DNA een warm hart toedraagt of zijn steentje hier en daar wil bijdragen, wordt bij deze van harte uitgenodigd om met ons het glas te komen heffen. Dit alles op onze lente-drink op 21 maart 2019 om 19.30 uur in Kasteel La Motte.

DNA! tot 2024

What’s DNA! up to? Een nieuwe legislatuur is ook voor DNA! een nieuwe start. Wij latende komende 6 jaar vanuit de oppositie onze stem horen en zetten in op datgene wat in onze ogen kan bijdragen aan een open en warm Dilbeek waar iedereen zich thuis voelt.

Het grote aantal geëngageerde kandidaten zorgt ervoor datwe onze krachten vanaf nu kunnen bundelen, opnieuw verdelen en gericht aan het werk kunnen gaan. We zijn dan ook erg fier jullie op onze lentedrink op 21 maart onzenieuwe/nieuw bemandewerkgroepen​ te kunnen voorstellen: strategie, participatie, gemeenteraad, campagne & communicatie, eetfeest & activiteiten. Deze werkgroepen worden op hun beurt telkens door 1 persoon vertegenwoordigd in het nieuw samengestelde DNA-bestuur.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *